• Michael Hofmeijer

Varför är alla värdefulla?

Uppdaterat: 5 jul 2018För första gången fick jag idag en kommentar om min tröja av en för mig främmande människa som jag går förbi på gatan 🤗❤️

---

Jag blev så himla glad! Hen sa bara "vilken fin text" men det räckte, för då vet jag att hem läste texten och att den kändes viktig nog för att tala om för mig att det var en fin text. Precis det var min tanke när jag startade det här med tröjorna @lhoneseco. Att folk ska stanna upp, läsa, ta in, och känna att det finns ett värde i det som står. Allt för att sprida kärlek och öppenhet!

---

Jag tänkte också jag skulle passa på att förklara just den här texten som har en speciell tanke bakom sig. Den här texten bär jag för att just ALLA jag möter är värdefulla för mig. Vem det än är. Det kan kanske låta helt orimligt att alla människor är värdefulla för mig, även de som gjort mig illa eller människor som helt verkar sakna insikt, empati eller känslor av medmänsklighet (typ terrorister, mördare, pedofiler mm. för att göra det tydligt). Men sanningen är att vem jag än möter eller kommer i kontakt med så har den personen någonting som jag själv inte har. Vi är alla unika och kan därför alltid lära oss något av varandra. Eller till exempel få en påminnelse om vad vi har att vara tacksamma för i oss själva. Återigen för att hårddra det så är jag till exempel väldigt tacksam att jag inte är terrorist, mördare, pedofil eller vad det nu kan vara. Så även fast de människorna finns som gör såna hemska saker så försöker jag hela tiden tänka att de finns där för att påminna mig om hur bra jag är, och hur glad och tacksam jag är att jag är den jag är #skryt 😜

---

Vad är dina tankar om detta? Håller du med?


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Självförtroende vs självkänsla (och högkänslighet)

Halloj! Senaste veckan har jag vid flera tillfällen fått till mig dessa ord, självförtroende & självkänsla, men också hur de står i relation till att vara högkänslig. Vad betyder dem egentligen? Vad s