• Michael Hofmeijer

Växa i motståndet

Mycket i mitt #liv handlar om att gå över gränsen på min #tryggetszon. Det är något jag ständigt jobbar med. Dels för att jag vill #utveckla mig själv och kunna känna mig mera #trygg i den jag är, men också för att sprida den andan till andra. Att #människor omkring mig också ska vilja #utmana sig själva och gå utanför trygghetszonen för att #växa. För det är där vi växer, utanför det som är tryggt och enkelt. Jag tänker mig att det är som att gå på gym, om jag aldrig ökar #motståndet så kommer det alltid att vara enkelt och helt utan ansträngning, vilket gör att jag inte utmanar min kropp att växa sig starkare. Motståndet behövs. Motståndet är det som talar om för mig att jag är på rätt väg, att det är det som tar emot som jag ska göra. För det är då jag växer på riktigt 🙌💪

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyfikenhet - från sommaren 2018

Sedan jag började gymnasiet ungefär så har jag alltid varit väldigt nyfiken och hela tiden varit intresserad av att lära mig nya saker. Jag är törstig på livet och vad det kan ge mig, och framförallt