• Michael Hofmeijer

Stänga av

Sitter här med #musik i öronen och inser hur fruktansvärt länge sedan det var jag gjorde det på det här sättet. Och det som fick mig att inse det var hur jag helt avskärmas från #omvärlden. Jag inser hur jag, i och med att allt jag hör är mig själv och musiken, på något sätt känner mig #ensammare. Som att det runt omkring mig inte har lika stor betydelse och inte påverkar mig. Till exempel känner jag att jag inte bryr mig lika mycket om vad andra #människor tycker om mig, för jag hör dom ändå inte. Eller dom hör inte mig? Det är iaf den känslan jag får, att jag inte hörs för att jag inte hör.

Det är fascinerande hur påverkad jag blir av att "stänga av" ett av mina sinnen som hjälper mig att förstå min omvärld.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyfikenhet - från sommaren 2018

Sedan jag började gymnasiet ungefär så har jag alltid varit väldigt nyfiken och hela tiden varit intresserad av att lära mig nya saker. Jag är törstig på livet och vad det kan ge mig, och framförallt