• Michael Hofmeijer

Sätt upp mål för livet

Jag tror på att sätta upp #mål i livet. Även om det är ett litet mål som att spara ihop pengar till en ny bil eller resa, eller att städa en gång i veckan så blir det tydligare och roligare att leva. Vi får någonting att sträva efter och jobba för vilket stärker vårat #självförtroende och vår känsla av #kontroll.


Ett av mina dagliga mål är att göra någon form av träning eller rörelse varje dag. Litet som stort. Just träning har jag alltid haft svårt att få kontinuitet i, men när jag bestämde mig för att göra någonting varje dag så gick det till slut av sig självt. Jag satte målet, jobbade för att hålla det och nu har det blivit en självklarhet. Ibland kan jag till och med nästan få abstinens om jag inte rör på mig eller tränar på en hel dag.


Det finns såklart alla möjliga mål att sätta inom alla områden i livet. Träning, föräldraskap, företagsamhet, relationer, jobb, utbildning etc etc. Det gäller bara att sätta rimliga mål som du vet att du kan nå. Och sätt ett mål inom något som driver dig redan. Något som ligger dig varmt om hjärtat, som med ett nytt mål kan bli ännu större och bättre och berika dig och ditt liv.


Vad vill du bli förbättra, nå eller ha? Sätt ett mål och jobba för det!

Dela gärna med dig av dina mål om du redan har några, eller bara lämna en kommentar om vad du tänker efter att han läst inlägget. Tack! ❤

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyfikenhet - från sommaren 2018

Sedan jag började gymnasiet ungefär så har jag alltid varit väldigt nyfiken och hela tiden varit intresserad av att lära mig nya saker. Jag är törstig på livet och vad det kan ge mig, och framförallt