• Michael Hofmeijer

Man blir som man umgås | Balansgång

Att känna av en annan #människas gråa #energier av #negativitet och irritation kan lätt överösa en själv med detsamma. Själv vet jag hur lätt det är att ta efter andras negativa mönster. Men då är det bra att vara #medveten om att jag lika effektivt kan sprida och smitta av min egen #positivitet och #glädje till de omkring mig, bara genom att vara just positiv och glad. För det stämmer som #ordspråket säger: Man blir som man umgås. 


Ibland är dock inte det det bästa att göra. I vissa fall behöver personen i fråga bli mött precis där dom är för att inte känna sig ignorerade i deras känsla. Var #lyhörd och #ödmjuk. Visa #medmänsklighet och #kärlek. Även i det gråa stunderna. 

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyfikenhet - från sommaren 2018

Sedan jag började gymnasiet ungefär så har jag alltid varit väldigt nyfiken och hela tiden varit intresserad av att lära mig nya saker. Jag är törstig på livet och vad det kan ge mig, och framförallt