• Michael Hofmeijer

Dopsång


Det var länge sedan jag delade något där jag själv #sjunger, så här kommer en inspelning från ett #dop som jag sjöng på i våras. Faktiskt lite lustigt hur jag fick det här uppdraget. Det var en person på FB som delade och skrev att deras #dopsångare hade fått förhinder och undrade om någon kände någon som kunde ersätta henne. Jag själv såg inte det inlägget men min käre mor taggade mig i det. När jag läste det första gången tänkte jag att det ju var snällt av mamma att tänkta på mig, men jag vågar inte. Men efter några dagar bestämde jag mig för att jag måste ju göra det här, det är ju det här jag vill göra och jag kommer känna mig så stolt efteråt! Så jag skrev till personen som hade delat inlägget och jag fick uppdraget. Då kände jag mig glad och exalterad. Inte nog med det så visade det sig att det var min granne, som är kyrkomusiker, som skulle spela piano under dopet.


Och kul blev det, trots att jag glömde texten på två ställen och såklart var lite nervös så var dom nöjda och jag hade jätteroligt! Dessutom när jag sjunger inför andra nu känner jag mig tryggare än nånsin även om jag är nervös, för jag vet vad jag har min röst. Efter mycket träning har jag lärt mig hur min röst fungerar och vad den klarar av. Det är en fantastisk känsla!


P.S För att känna känslan av att jag har gjort något bra och för att #växa som #människa, behöver jag göra saker jag tror att jag inte #vågar D.S.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Alla ska sjunga

Alla ska sjunga. Det kanske låter hårt men jag tror att vi människor är gjorda att sjunga. Så jag tänker att ett globalt mål borde vara att alla ska sjunga. Med fler bra sångpedagoger och inspiratörer