• Michael Hofmeijer

Börja med dig självBörja med dig själv och din egen #utveckling. Det gör dig till en bättre #människa som då speglar av sig på din #omgivning och som kommer #hjälpa dig att hjälpa andra ❤️ Vi kan bara ändra på eller förbättra oss själva. Aldrig någon annan, hur mycket vi än vill. Vi kan #influera eller #inspirera någon till förbättring eller förändring. Vi kan ge någon verktygen och kunskaperna som behövs för dennes utveckling, men längre än så kommer vi inte. Det är alltid upp till var och en hur vi förvaltar våra #verktyg och #kunskaper 📖

Mitt #tips till dig: Förvalta dom väl och ge en liten bit av dig själv till andra, för ingen annan är som du 🙏 Tack för att du är du!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyfikenhet - från sommaren 2018

Sedan jag började gymnasiet ungefär så har jag alltid varit väldigt nyfiken och hela tiden varit intresserad av att lära mig nya saker. Jag är törstig på livet och vad det kan ge mig, och framförallt